Puur, tijdloos, natuurlijk, echt, spontaan...

Zo kun je mijn stijl het beste omschrijven.

 

Tijdens het fotograferen laat ik de dingen gebeuren. Soms wil ik natuurlijk wel eens een aanwijzing geven (alle foto's van dezelfde setting is een beetje saai), maar over het algemeen observeer ik. En laat ik je gewoon jezelf zijn en je eigen ding doen.

 

De aanpak en pakketten zijn altijd hetzelfde. Of het nu gaat om een portret, een couples shoot, een zwangerschapsreportage of een gezinsreportage. Alleen bij newbornfotografie is de aanpak en werkwijze iets anders.

We maken een afspraak in de studio, bij je thuis of op een buitenlocatie. Om de datum te reserveren, vraag ik je een aanbetaling te doen. Vanaf het moment dat deze aanbetaling is ontvangen, is de tijd voor je gereserveerd.

De fotosessie duurt ongeveer 1 à 2 uur. Vooraf ontvang je nog uitgebreid kledingadvies per e-mail. En mocht je twijfels hebben over je outfit, mag je me altijd advies vragen.

Na afloop ga ik met je foto's aan de slag. Binnen twee weken kun je alle bewerkte foto's met watermerk in je online privé-galerij bekijken. Nu kun je gaan kiezen!

 

Wanneer de galerij gereed is en je alle foto's hebt kunnen bekijken, hoeft er pas een definitieve keuze gemaakt te worden tussen het basispakket, het deluxe pakket of het exclusieve pakket. Je kunt dus eerst rustig alles bekijken en zien welk pakket het beste past. 

Wel zo handig!

Werkwijze

love stories & portrait.